Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hujedamej...


grannfrun är på språng
väcks upp av hennes tillrop

i tuggummitakt




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-01-31 09:30



Bookmark and Share


  Agnes
I tuggummitakt??? Ja, då förstår jag din rubrik... jisses!
Underbar liten text ;o)))
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

carimba