Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mister, model 301

 

 

 

På två minuter hade han skruvat loss fingerlederna var och en för sig, hakat av näsan, kopplat loss ansiktet, rullat ihop ryggraden, buteljerat blodet och alla vätskorna, nystat ihop tarmarna, buntat ihop benen och vikit ihop huden.

 

På två minuter hade han nedmonterat sig själv, slängt sig på postlådan i sista minuten, frankerats, transporterats, passerat tullen, expedierats och levererats till slutdestinationen.

 

På två minuter hade han återmonterat sig själv enligt vedertaget standardförfarande, och nu stod han här redo att börja sin nya tjänst. "Hur kan jag bäst tjäna Mistress?".

 

Mistress nickade gillande. "Låt mig ge dig mina koordinater och preferenser." Han slickade hennes fingrar och mottog därigenom sina instruktioner via genetisk kod. "Ni kommer inte att bli besviken Mistress. Min förra uppdragsgivare blev mycket nöjd.".

 

Mistress ryckte på axlarna. "Nöjd, schmöjd... Sätt igång nu då din tjattrande människoattrapp!" Sedan tog Mister fram den långa, långa, kraftiga poesisamlingen och läste Mattias Karlssons samlade verk varpå multipla orgasmer inträdde, Jorden rämnade och ingenting blev någonsin som förut.

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Mattias Karlsson
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-02-01 23:48



Bookmark and Share


  Agnes
*asg*..... ;o))))))))))))))))
Säger som Sanningsägaren: var kan man köpa den?
2007-02-02

    wilja
ah, inledande styckena är lysande, sicket härligt driv.

poesi alltså.. bättre än sex..? hmm... *djupa veck i pannan nu...

man får passa sig för att läsa vidare dina verk iaf. uppriktigt rädd för konsekvenserna. ;)
2007-02-02

  Sanningsägaren VIP
Hahahah I Love It!
Var kan jag köpa denna samling?
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal