Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter seende - Återseende

 

Belysta blott av

stearinljus och åtrå

når vi varandra




Bunden vers (Haiku) av Lilla_Lala
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-02-02 13:26



Bookmark and Share


  Albert
den häör är ju såååå himla mjuk och vacker!!!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala