Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tvekan inför jaget

Mellan ljus
och skugga
söker hon skydd
av utanförskapet

där - mellan verkligt
och overkligt
vakar hon i väntan
på osårbarheten

där - mellan nutid
och framtid
hoppas hon finna
evigheten




Fri vers av carimba
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-02-03 09:21



Bookmark and Share


  karolina d
\"i väntan på osårbarheten\" har mycket tyngd. meningen fastnade i min kropp.
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba