Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kentaur



i ett ljust vintrigt rike

vandrar en mystiskt leende

kentaur

sprider värme

dramatik

romantik

till de törstande

oförstående grå





Fri vers av Elin Sundström
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-02-06 11:45



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Härlig dikt!
Känner igen mig till 100%, kanske främst på grund av mitt nickname här på sidan ;)
Galopperande hälsningar / Ken Taurus
2007-07-10

  Skosnöret
Ah!

Fastnade för:

\'\"till de törstande

oförstående grå\"

Ljuvligt!
2007-02-18

  Piece
bra, men väldigt kort.. finns ingen möjlighet till en uppföljare?:)
2007-02-07

    Sony
som att läsa början på en fantasystory...

Vacker och väcker nyfikenhet på en fortsättning.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström