Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att värdesätta rätt saker i livet


Du sålde för billigt


Du sålde din vas för billigt

Lurades att tro att den ingenting var värd

Trodde nästan ett slag att man gjorde dig en tjänst

när man tog sig an den gamla, slitna

 

Du glömde att det var arvegods

Att vasen trots bucklor var unik i sitt slag

Förvirrades av prakten på varuhushyllan

som fick allt annat att se så glanslöst ut

 

Du bedrog dig själv grundligt

Bytte bort det unika mot serietillverkat

Och med det dyrbara utom räckhåll har du svårt

att sedan vara riktigt ärlig mot dig själv

 





Fri vers av ÅsaLena
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-02-08 21:43



Bookmark and Share


    Sony
Stämmer in på livet i sig oxå. Bra skrivet!!!
2007-02-08

  akea
Någon fler än jag som ser antikrundan? ;-)
Tänkvärt.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena