Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under det som syns.


och jag kan inte nå
under det som syns

jag kan inte laga
ditt hjärtas skeva slag

 

jag följer dina spår
utan att du känner

jag kisar mot en himmel
som rör vid ditt namn



och det känns
så mycket mer än du tror

när horisonter glömmer
och vener blir så kalla



för jag kan inte nå
under det som syns




jag följer dina spår

blir vägen där du går

 




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 819 gånger
Publicerad 2007-02-08 23:23



Bookmark and Share


  baklänges
gillar. en speciell känsla
i den här. det blåser en kall
vind genom. kall men klar.
och jag gillar meningen i
sista stycket men kanske inte
att det rimmar.
2007-02-09

  Johannes
och det känns
så mycket mer än du tror

när horisonter glömmer
och vener blir så kalla



Mmm... mycket bra. Du gör mig aldrig besviken med din poesi vännen :)
2007-02-09

    M
Ja denna var bra. Jag gillar oxå slutraden blir vägen där du går...kan hoppas att den bär dig åtminstone framåt
2007-02-09

  Bensin
det här är riktigt bra vemod om att inte nå. jag älskar slutraderna.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP