Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄngelnII

Med varma toner
och ömhet från varsam hand

väcker han livslust




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-02-09 17:59



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst gör han det!
2007-02-09

    BetweenTheLines
ömt indeed
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

carimba