Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nådastöt av eld.


Coup de grâce

 

Det fanns en stad i mitt inre, av tegel och neon,
          där jag bar mina murar med förgänglig stolthet.

Det fanns gator där bara du vandrat på och ingen hittat än,
          men din vandring drog dig bortåt, ett vägval.

Det var ekot av dina steg som gav mig skymten av din glöd,
          jag plockade dina falnande bitar för att ge dig åter.

Det var du som brunnit ut inför mig, kastade din kolbädd,
          mitt hjärta sveddes i kylan från en eld som inte fanns.

Det var min misericorde, orden i min sottyngda själ,
          du lågade mot mig, men sa...

                                                                           
                                              ...vi brinner aldrig mer.




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 635 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-10 03:51



Bookmark and Share


  Xibir
Instämmer...vackra ord...skriv mer!!
2013-10-21

  Herr Morris
under själens himel
byggs hjärtas väg
för de som bjuder
på ljuset

av (det) liv
nära

döden
med minnet
från kärlekens
hetta


Makalöst vacker!
2007-06-04

  sockerspöket
Den är vacker, målande och väldigt berörande. Jag känner igen mig mycket i den och därför så blir det ett bokmärke. Ska bli kul att få läsa mer av dig :)
2007-02-19

  Sanningsägaren VIP
Sorgligt vacker
gillar att du använt kursiv text också
det flyter bättre
det är bara de som brinner som
kan bli utbrända...
Tack!
/Åsa
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]