Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten jag försöker väva ihop tre språk. Kommentera gärna mitt resultat.


Feuer Frei!

Tusen mörker
över gården
där barnen lekte
men försvann med åren
och sakta så
infekterades såren

Who will take care of injured?
Ich tue es!


Jag lider tyst
ska inte falla
ner i mängden
det skulle sabba för alla
när deras tro sviks
att jag skulle palla

Who will stand amongst kneeling?
Ich tue es!


Och när du skjuter
så ska jag blöda
och när jag skriker
så ska det döda
blodet från offren
kommer färga oss röda

Who will stand between prisoner and judge?
Ich tue es!


Könnt ihr mich hören?





Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-11 16:54



Bookmark and Share


  reebeeccaaa
du lyckades väldigt bra tycker jag.
mycket fint skriven :)
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen