Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan Kärlek och Kärlek, går vi vilse

 

Av Kärlek är du kommen

I Kärlek ska du vandra

Till Kärlek återvänder du

 

Så ser vårat kretslopp ut

 

Vad vi fyller det med

i mellantiden

är upp till var och en 




Fri vers av Howlit
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 13:29



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Sant
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit