Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi bara...

 

 

... vågar vara lite mer än vi tror att vi är

... vågar ta en aningens mer plats än vad vi tycker vi förtjänar

... vågar tänja på våra gränssättningar bara några tankekliv extra

... vågar omfamna den bild som framträder av den vi skulle kunna vara

 

Om... vi bara vågar

 

Någon dag ska jag våga

i allafall ett av dessa

och bli så nära den

jag är ämnad att vara

 

i precis rätt ögonblick 




Fri vers av Howlit
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-02-12 13:33



Bookmark and Share


  Agnes
Fin uppmaning. Tänk om vi bara vågade... så bra allt skulle kunna vara då.
2007-02-20

  Vind
Alla rörelser börjar som små vibrationer. Tycker om dina \"funderingar\" och hur de uttrycks.
2007-02-19

  Albert
risker, säger jag
men att inte ta risker... ännu värre, förstås
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit