Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

En flykt för länge länge sedan
och jag flöt in i din vik.
Du omhuldade mig
lagade mitt hjärta
och gav mig en axel.
Jag kunde inte se dig
för alla tårar var i vägen,
nu torkar de av din sol
och jag ser ditt ljus.

Kärlek till dig.




Fri vers av Lee 2
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-02-13 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lee 2