Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

500 k's

Five hundred k's
and a train ride away.
Three short miles
but a glass shield between.
A life time
a minute,
a scream
a whisper.

No difference.

Just as far.
Just as lonely.




Fri vers av Lee 2
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-17 17:18



Bookmark and Share


    Burre
like it!
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lee 2