Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grip mig

Du ser konturen av mig försvinna
hur min bild tunnas ut.
Varför gör du ingenting -
varför är du så tyst?

Min hand glider ur din
andetagen går förbi din kind
Varför gör du ingenting -
varför låter du mig gå?

Jag hör mig viska om uppbrott
och rasa om avslut.
Varför gör du ingenting -
var är ditt skrik?

Runt dig har min doft försvunnit
av nytvättat och gammalt groll.

Grip mig.
Innan det är försent.
Jag älskar ju dig.




Fri vers av Lee 2
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lee 2