Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte på dig idag.


Jag tänkte på dig idag.



Jag tänkte att jag inte kommer ihåg
färgen på dina ögon,
eller hur det känns
när du tittar på mig.


Jag tänkte att jag inte vet
hur du ser ut när du ler,
eller om du har några smilgropar.


Jag kunde inte återkalla minnet
av hur våra händer ser ut,
när de är sammanflätade.


Och det gjorde ont när jag insåg
att jag inte längre kan värma mig
av känslan jag fick
när du omfamnade mig.


Jag vet inte längre,
hur det känns att vakna bredvid dig,
eller hur dina läppar smakar.



Jag tänkte på dig idag.

Och jag förstod

att jag saknar dig.




Fri vers av Zabina
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-02-13 20:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vacker och talande text!

längtan som är varmare än glöd ...
I dig finns en längtan efter något , denna längtan är en saknad
denna drar i dig och sliter och håller dig vaken tar all din kraft
en längtan efter lust ...och kärlek
2007-02-18

    Jennie1127
aaah va bra!!!
får gåshud.
shit va fin
2007-02-14

  Lilla_Lala
Riktigt bra, Zabina! Man känner din saknad och den gör ont...
2007-02-13

  Rozhan
Härligt genuin text! Du klär dina ord med saknad & passion.... rader som känns & som läsar vill man bara ha mer! Super!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina