Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag.

 

Egentligen så är jag inte en sådan

som bryr mig om denna dag

alla hjärtans dag.

 

Men jag vet att du bryr dig om den

och tyvärr kan du inte ringa mig

så jag lyfte på min lur.

 

Du svarade med dina vackraste toner älskling

och sa att du har saknat mig

mer än någonsin.

 

(helts plötslig säger du)

 

Jag vet att det är alla hjärtans dag

men så länge du är i mitt hjärta

och jag i ditt

så behöver vi inte denna dag.

 

För jag och du hjärtat

vi firar något varje dag.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-14 22:55



Bookmark and Share


  sesi
underbar dikt
2009-07-07

  Sanchez VIP
vad skulle det vara av världen om man firade kärleken bara en dag om året? antagligen en värld utan mycket kärlek, antagligen en ingen vidare värld. Egentligen är just den kärleken som du beskriver som räknas
2007-02-17

  Antropofagen
Idag, igår, alla dagars hjärta i år!
2007-02-15

  Smultris
Så fint skrivet om kärlek vännen.
Alldeles lagom och inte ett dugg banalt.
2007-02-15

    romani princess
fint..
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal