Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ömheten kommer smygande

 

Ser du hur jag skälver

och växer till kvinna under dina händer

Blir den varma pulserande rytmen

som söker sej i under dina fingertoppar

 

Som lättsamt följer dina pulsar

in mot hjärtats mitt

 

Där

kliver jag av och reder mej ett bo

för evigt beskyddad av dina lugna slag 

ska jag läka alla sår som rivits upp

och jag ska ge dej alla andetag du vill ha

 

Bara du lovar

evighetens rymd

där du lever 




Fri vers av Howlit
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-02-14 23:18



Bookmark and Share


  karolina d
Det ekar av känslighet och närhet och din musikaliska ordbehandlig lyfter budskapet till skyarna.
2007-02-21

  Agnes
Du har en alldeles egen förunderlig förmåga att forma sensualism i ord som till synes ser ut som metaforer men som så glasklart beskriver de stora skälvande känslorna med de små orden. Enastående!
2007-02-20

    Bodil Sandberg
Man kan inte ta miste på poetens känslor...att detta är ömhet har förmedlats otvivelaktigt...\"jag ska ge dig alla andetag du vill ha\" - det svallar,det brusar,det frusar och sjuder....
2007-02-18

  ÅsaLena
Mycket vackert - både form, språk och innehåll!
2007-02-15

  aftermath
ömt, hudnära och erotiskt tycker jag.
2007-02-14

  Lasseman VIP
Vackert och poetiskt bra skrivet...tack =)
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit