Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gamle man

 

Så njut av livet, du gamle man

Du har slitit så hårt och länge

Gör det du drömt om

Jag vet att du kan

Du som tyglat din önskan så länge

 

Vet att du lever, du gamle man

Låt hett blod värma stela lemmar

Våga pröva nytt

Ja, tro att du kan

Du är ännu helt ung i ditt sinne

 

Dö när det är tid, du gamle man

Glad och tillfreds, mätt på att leva

Du levde en gång

och vet att du kan

Nu är tid att finna evig vila




Fri vers av ÅsaLena
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-02-15 08:25



Bookmark and Share


    Sony
Men en sån underbar text. Så fylld av glädje...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena