Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja tidigare visste man inte riktigt var man hade sig själv, nu vet jag bättre, och försöker att njuta livet i fulla drag, och är ganska nöjd med mig själv, och det liv jag lever.


En sökare funderar

När jag var gift, var jag i själva verket "ensamvarg"

ville vara ensam, göra saker för mig själv.

 

Sen blev jag ensam! men var "Sällskapssjuk"

ville ha många omkring mig - vänner - familj -

tjejer, jag ville ha värme, känslor, respekt och kärlek!

 

Vilket var egentligen "jag"

Vad var bäst..

Vad vill man innerst inne..

Var jag en sökare?

eller viste man bara inte var man hade sig själv

eller vilken väg jag skulle välja?

 

Var man en orolig person, eller var jag inställd

på att jag kunde få allt, ta allt för givet, trodde kanske

inte jag behövde att kämpa för något, hade inte lärt

mig ännu att man måste mogna och lära sig, ta ansvar

att man måste göra sina val själva, och lära av sina

misstag och fel, och acceptera att man inte kan ha allt...

 

Är fortfarande varg! men en

"sällskaps varg"

som funnit sig själv.

 

 

 

 




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-02-16 03:26



Bookmark and Share


  Anders P H
\"Sällskapsvarg\" är ett skitbra ord! Det ska jag trycka på mitt visitkort (om jag någonsin skaffar mig ett). Kanske med följande tillägg: Sällskaps(v)arg.
Som en brasklapp om att det kan knastra till ibland...
2007-04-10

    sunnanvind
Väldigt tänkvärda ord! Jag gillar den här , mycket!
2007-02-28

  Jack_iX
Vem vet ... en sökares blick var vad vi fick !
Jag vet ännu inte men tror o vet vi utvecklas ständigt !

Fundersamma välformulerade ord ...
2007-02-16

  minette
häörligt :)) o stort grattis till dig


vill du läsa mina rädd och att veta?
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP