Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inne gror ett frö

Det är så vackert

när det där lilla livet gör sig verkligt

Det som inte har synts

putar plötsligt ut

Hennes mage växer

Där inne gror ett frö

Ett liv

Små sparkar som visar att det lever

Hon smeker sig över magen

Redan beskyddande

En snart nybliven mamma

Så vacker

Så full av liv

Lycka till

Grattis

 




Fri vers av Charly
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-02-16 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly