Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett fån under en filt

Jag blåste ut ett ljus idag, ett värmeljus i en glasklump från Kosta Boda, men veken glödde vidare ett tag, och hur det var så lyckades den tunna, tunna rökslingan som den andades ut innan den dog dofta av både clementiner och pepparkakor och granbarr och snöknarr, allt på en gång, vilket kändes högst malplacerat såhär i mitten av september, och nu sitter jag här som ett fån under en filt och väntar på tomten.




Fri vers av asplausibelt
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-02-18 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd