Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag funderar på om han verkligen kommer kunna hålla löftet, vi får se.


När jag börjar älska dig

 

 

Egentligen så vet jag innerst inne

att dem där känslorna finns

men jag vill först hitta dem.

 

Jag vill få dig att vänta länge

för att se om du kommer ge upp

eller kämpa som alla andra gånger.

 

Och du har kämpat som ingen annan

jag kanske har låtit dig vänta för länge

men jag ville bara vara säker.

 

Men visst lovade du mig

det var ett löfte,

att du skulle sluta röka

när jag börjar älska dig.

 

Och jag tror men bara tror

att du får börja minska på ciggen

 

älskling.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-02-19 02:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra skrivet...
Man slutar aldrig hoppas, eller hur!?
2007-02-20

  Thurizas
klockrent! det är exakt samma mellan mig och min sambo.han lovade att han skulle sluta röka om vi flyttade ihop.. kärlek borde övervinna allt,eller hur?

*kramar*
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal