Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har två katter som jag är väldigt glad för, Smulan och Sessan, och dom vill alltid vara där jag är, som nu då jag skulle skriva nått helt annat, så hoppa Smulan upp på tangent bordet i vanlig ordning, och så här blev det.


Kattens egna ord

¨n,åöäbklozzzzzzzzzzjst das

´jjjjjjmn++++++0uuu9Aao+ 0,22210¨X

2CFCCFCFCFRRRRR78Z JJJIPT8 T7FEUGHO9P5

 

 

Mjaau

 

 

Översatt:

Ville ju bara upp till husse och ha mig en kramare

men han blev stött

gick till baren efter en jamare.

 

Vadå! det var väl inte så farligt

att jag trampade på tangentbordet

men man får väl lova husse att inte göra om'et.

 

Sessan därimot! hon kan mycket väl

få trampa i klaveret

men oj då! det gör ju inget

för hon tror ju alltid hon har rätt.

 

Jag får nog allt ta och visa

den där malliga stressanSessan

att här i huset var jag allt först

så därför är det jag som är prinsessan.

 

Titta där som hon gör sig till!

oh! det retar mig

så jag ej kan sitta still.

 

Men vänta bara

tills husse mig skall kamma

då kan hon få sitta där

på barpallen och jamma.

 

Nej nu skall jag mina knivar

på klösbräda slipa

jag är tuff jag är stark

oj vad hon skall få lipa.

 

Men oj! hm, hon ser ut att va

ganska farlig och stor

oj oj oj hjälp vad jag skulle

vilja ha en storebror.

 

Husse säger!

nu så får ni ta och sluta väsa en stund

annars får ni allt

ta och flytta tillbaka till Kattrinelund.

 

Husse säger ni vet ju

att jag älskar er lika mycket

vilket han hoppas

framkommer av detta stycket.

 

Äsh jag kanske skall ta och ge henne

förlåt min tass

leka kela och spinna med henne

innan jag kraffsar på mitt dass.

 

Vi kan väl bägge

vara husses miss Malmö då

och vi lovar honom

att inte på tangentbordet gå.

 

 

Katten Smulan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 750 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 16:30



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mjauuu........... Katten Titus hälsar!
2007-03-01

  lodjuret/seglare VIP
fantastisk text
blir jämt så avis mot katter
de äger människor utan att rodna

4 glimrende estrellas
2007-02-24

    Maria Malm
Trevligt skrivet!
2007-02-22

  Lillasyster F
Gud så sött!
Katter är riktiga poeter.
Hälsa till dina små musor.
2007-02-21

  Azerola
åh, så sött skriven och väldigt tilltalande och vilken härlig bild sen. Nu drogs mina smilband upp till öronen skall jag säga. Påminner mig lite om när jag hade katt i min barndom. Tack för den här.
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP