Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quiche Lorraine (over and out)

 

 

 

Vi lagade en Quiche Lorraine

och äktenskapet sprack

Du fick en huvudvärk migrän

och jag en hjärtattack

 

Sen lagade vi inget mer

och allt vi sagt var sagt

Men ändå hoppas jag du ber

vid gravens stumma prakt

 

Jag fick en sten som anstår mig

en hyllning värd att skåda

Nu ligger jag blott här för dig

uti min vackra låda

 

Och du kan göra vad du vill

det hoppas jag du gör

Försök med pajen en gång till

om du nån gång förför

 

En man som mig fast even better

(för det är bättre att va två)

när man vill äta goda rätter

och slippa att va blå

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-02-20 23:28



Bookmark and Share


  MissTrixie
Du gör mig lycklig! Elin
2007-05-23

    zelma
Den här var ju verkligen helt underbar! Quiche lorraine och migrän måste hamna i facket för \"ovanligaste rim\"!
Jo, nog anas väl vemod på botten av pajformen??/
Z
2007-03-15

    Louvisa
Vilken delikat anrättning med glimten i ögat!
gillar den :)
Snygga rim!
2007-03-08

  Micael Axelsson
Ahh här är den, dikten som jag fick äran att höra Diktaren själv berätta inför våra öron... och dess takt simmade verkligen in, för att med sina känslor rota sig fast.

Mycket snillerikt kompad, och som verkligen kommer till sin rätt genom att läsas högt
2007-02-24

  asplausibelt
Skön. Vacker och humoristisk och samtidigt ligger melankolin mellan bokstäverna. Är inte det ett vacker ord, melankoli? En fin upplevelse, i alla fall, tack för det. /Sandra
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal