Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte veta vad man vill. att hålla kvar vid något som aldrig fanns. att inte våga se. att inte våga ge.


som en glasbit i sand.



jag är så rädd för att gå miste
jag lämnar spår överallt

känner allt och ingenting
blir lämnad kall längs vintergolv



du lämnar för stora hål
för att inte ens ha funnits

och läpparna som rör mig
känns inget alls



jag är så rädd för att gå miste
jag är allt och ingenting


det stormar svämmar över klöser hål och griper tag
det domnar nollställs
finns inte kvar



jag samlar vemod längs asfaltshorisonter
datum sånger de gav
sticker hål i mig
med dagboksblad





och förbi rör sig människor
de söker min blick

jag vågar bara fastna för de som lämnat
de som aldrig ville se



jag är så rädd för att gå miste
ändå ger jag din sekund i mina ögon
 
ingen chans





jag är så rädd för att gå miste
jag är en glasbit i sand









hur ska man veta
var man ska våga stanna


det stormar svämmar över klöser hål och griper tag



när man hela livet
rusat sig blodig


det domnar nollställs

finns inte kvar







Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 908 gånger
Publicerad 2007-02-21 01:45



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
\"Som en glasbit i sand\" räcker så långt, förmedlar så mycket!
2007-03-30

  kaldorei
Superfin... Den går rakt in i mitt hjärta..... väldigt berörande.
2007-03-06

    M
Otroligt bra. ser framför mig hur vaktande jag år på dynerna för att inte trampa fel. Men under tiden missar jag den sköna känslan av den lena sanden som mina fötter omsluts av-för jag fokuserar bara på att inte....trampa fel.
2007-03-04

  Marlene Anna Linnéa
otroligt berörande. mycket smarta drag i hur du uttrycker dig, för att det bäst ska nå in, och väldigt vackra former för att beskriva något som så många försöker förstå.
2007-02-25

  Dan Linder
shit bruden, du går från klarhet till klarhet. \"Asafaltshorisont\" önskar jag att jag hade kommit på. :-)
D.

...men texten var väldigt ljusgrå och lite svår att läsa.
2007-02-22

  Матрёшa
Åh, jag känner känslan... Av att konstant önska sig något bättre.. O viljan som finns där men som hamnar som slav under rädslan...

\"jag är så rädd för att gå miste
ändå ger jag din sekund i mina ögon

ingen chans\" - Att se, att nästan kunna röra vid det man önskar sig men att i slutändan ändå neka det...

\"hur ska man veta
var man ska våga stanna \" - Ja, preeecis. Hur kan man veta det? Jag önskar mig ibland vara en av de där risktagarna, som bara tar chansen, beredda på att vinna eller förlora. Och ändå överleva...

Jag gillar det här skarpt!!! =)

/kram thessan
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP