Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig bara långfingret


Ge mig bara långfingret

så tar jag

hela din världsbild

och krossar den

verbalt och skoningslöst

mot din egen

stenhårda

attityd.




Fri vers av asplausibelt
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-02-23 10:29



Bookmark and Share


  asplausibelt
Antar du? Ja, you tell me... =) Kram /Sandra
2007-03-03

  aftermath
stark skoningslös text som överaskar läsaren med sin brutala uppriktighet, antar jag..
2007-03-03

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås
sket nästan på mig
när jag läste den här texten
men bara nästan, vännen

som en stilla hyllning
ger jag den 4 violer
2007-02-24

  Amina
hahah, brravo!!!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd