Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På himlens botten

På himlens botten

skymtar en sekund av liv

som evigt skimmer




Bunden vers (Haiku) av AndersN
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-02-26 16:33



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
snyggt och djupsinnigt
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN