Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en vän. ibland är det så svårt.




spegelvänd.



det klirrar
i gräset där du går med bara fötter


du har sprungit så länge nu




och du ser inte
midnattsljusen för din skull


du känner inte
värmen i en vintervind





det klirrar 
i gräset där du går




du gråter



och glömmer



hur världen blänker i dina ögon

















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1036 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-27 00:56



Bookmark and Share


    bottle of pop
kan läsa den om och om igen! gillar den verkligen.
2007-04-11

  Sunlight
Så vacker... och så sorglig...
2007-03-01

  Sanchez VIP
är det någon som glömt leva?
2007-02-27

  Spegelvänd
Åh vi känner verkligen samma saker,
jättefint jättefint!
2007-02-27

  Johannes
Det känns vinterblekt...

...som vanligt fullt med känslor utan att för den skull rinna över.

Sparsamt, vackert och väldigt bra.
2007-02-27

  Christer Eriksson
ånger över årstid, ensamhet eller kanske tvåsamhet, inenting eller allting, jag läser och får lite sorg och melankoli i mig och snön fan bara faller utanför det här skitiga fönstret, jag är trött på o frysa, din dikt passar in här..
2007-02-27

    vilgot hellros
sorlig men bra.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP