Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...


Avsked

Jag stod i hans hall och knöt perfekta gula solskensrosetter
av mina skosnören, men det är oviktigt.



Kan du inte stanna ett slag, hjärtat, sa han


och föll död ned framför mina fötter.




Fri vers av asplausibelt
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-02-27 17:21



Bookmark and Share


  aftermath
härlig \"tvärvändare\" som överaskar på ett obehagligt behagligt sätt.
2007-03-02

  Sanningsägaren VIP
Wow!
*stum*
2007-02-28

  aftermath
nu skakar du om min värld igen...
makabert, men omöjligt att värja sig
2007-02-27

    Wewill
fin fint :D
2007-02-27

  Sunlight
Inte alltid bra att bli tagen på orden...
Text lite utöver det vanliga, bra skrivet!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd