Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

fattiga armén tar allt
och inget
lämnas kvar

fattiga armén tar dig
och sen
lämnas du kvar

tomhänt




Fri vers av Mikkiz
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-03-02 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz