Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom dig

 

 

 

jag satt bakom dig

på spårvagnen idag

du visste ingenting

såg ut genom rutan

kanske lite på spegelbilderna

framför dig vid sidan av

men mig såg du inte

jag rörde mitt vänstra

pekfinger

skrev

meddelanden

du känner

det kommer smygande

sugs in allteftersom

 

förvandlingen har inletts

jag önskar att jag kunde

vara med om det igen

första gången

är aldrig den samma igen

du, jag

jag för länge sen

nu är det du

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-03-02 23:06



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Träffande och skarp dikt med nostalgi och svunnen tid!
Mysig att läsa!
2007-03-04

    Erika H
det magiska första ögonblicket
kommer aldrig igen
vacker text, mjukt skrivet
2007-03-03

  cogitoergosum
Vackert, som en tavla av ord. En sån som jag sparar och läser om och om igen.
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal