Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stupad fabel



jag skulle vilja skriva sagor om dina läppar
de som förut talade mig trygg
de som nu vilar vaksamt mot mina axlar

jag älskar dig jag älskar dig

det som alltid var en viskning i natten
alltid en trevande hand

är nu dött kött

kallt
kallt

och tyst

jag älskar dig jag älskar dig




Fri vers av Smultris
Läst 760 gånger
Publicerad 2007-03-05 10:25



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Tungt men som vanligt snorbra
2007-03-07

  Neal
We sit here stranded, though we`re all doin our best to deny it
And Louise holds a handful of rain, temptin`you to defy it,

Lite Dylan är inte så fel !
2007-03-06

  Manal
dessa ord skriker smärta

men som vanligt lyckas du alltid med allt du skriver =)
2007-03-05

  [ShadowWalker]
Precis som fabler talar om människans värld med djurens skepnader, talar detta djuriskt mycket till mitt hjärta.

Skulle du lyckas skriva denna saga vill jag köpa varje bok för att alltidför evigt njuta dess sidor på nytt, kärlek kommer och kärlek dör men kan i samma stund återstå än starkare.

Ingenting hos dig är kallt underbara vän, istället är du en varm inspiration för mig och säkerligen många andra.

vill bara säga en sak till:


TACK!
2007-03-05

  Johannes
Precis som \"Frenchie\" skriver.

Öppningen börjar och sätter känslorna i svall och man leds ovetande in i slaget som oundvikligt följer.

Kvar ligger man i chock på knock

Total okonstruerad okonstruktiv kritik. Bara rakt igenom beröm.

Jävligt bra.
2007-03-05

  Sanningsägaren VIP
Aj... för mig får den här en väldigt personlig
betydelse. Den gick rakt in. Ont.
Du berör.
2007-03-05

  Jessica Ewa
Den första delen fastnar i huvudet. Och blir liksom kvar där.
Bra...

// Jessica Ewa
2007-03-05

  Ronny Berk
en sagoberättare med verklighetsnära önskningar... allas vår trängtan efter hands värme... med en underton av saknad.......
... fin beskrivning av känslospelet...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris