Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt om jag väcker dig

 

Förlåt om jag väcker dig

men det är såhär

att jag inte kan somna

längre.

 

Jag försöker att somna

med minnet av din röst,

men det är

omöjligt.

 

Det som inte fick hända

har hänt.

och jag vill förneka det

men mitt hjärta slår.

 

Förlåt om jag väcker dig älskling

men innan jag somnar

så vill jag somna till

dina ord.

 




Fri vers av Manal
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-03-04 22:33



Bookmark and Share


  Jojo
så mycket kärlek i dina texter
2007-04-27

  Snubblaraldrig
Jag tyckte denna texten var jättemysig och fin.
\"Förlåt om jag väcker dig älskling

men innan jag somnar

så vill jag somna till

dina ord.\"

Vackert, I like!
//Gabbi
2007-04-04

  Amina
Ett ord: UNDERBAR <3
bara det
//amina
2007-03-15

  Sanchez VIP
jag tycker om dina ärliga dikter, de är fulla av kärlek och väldigt smärtsamma (precis så som min uppfattning av kärlek är)

följande stycket tyckte jag väldigt mycket om:

\"och jag vill förneka det

men mitt hjärta slår.\"
2007-03-06

    hajjag
härlig att läsa...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal