Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

 

du sa

det är bara ord

säg aldrig det till mig igen
inga ärliga ord är bara

utom under

när de är bara under
nakna rena skira

långt ifrån bara ord

 

                         ...är de underbara

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 999 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 23:31



Bookmark and Share


  Bittersweet_
mycket bra!
2008-11-16

  Szelest
Så rätt så inte bara ord känslor... /Szelest
2007-03-24

  HedgeHog
speachless...
2007-03-22

  Mike
Kan inte göra annat än att hålla med dom övriga kommentarerna. Detta är bra! du fångar en känsla och du levererar en saning! ord betyder alltid något. Riktigt bra!
2007-03-08

  Micael Axelsson
När orden hamnar långt ifrån bara ord, i all sin rena nakenhet, födes de till att bli mer än bara... så som hjärtat slog dem fram efter att själen talat genom det...

Underbart... och så välformulerat, som sannerligen får en att sitta och tänka litet extra för att helt kunna reflektera, trots det att man på det undermedvetna planet redan förstått...
2007-03-08

  sockerspöket
Jag håller med.. ord är aldrig bara ord. De är känslor.
2007-03-07

  joaols
Känslan i denna höjs ju mer du skriver \"under\" och \"bara\".
Sista raden är oehört fin...
*måste bokmärka denna*
Tack..
2007-03-06

  ettjag
väldigt vacker, så sann så sann.
2007-03-06

    Erika H
underbara i all sin nakenhet
så sant så
tack
2007-03-06

  Herr Morris
oroliga ord
tittar sig omkring
särskådar sina former
tolkar sin innebörd

vem av dem
är oärlig
och därmed

bara
ord?


Snygg.
2007-03-06

    *Zenobia*
Nej, det är inte \"bara\" ord. Utom när orden är bara, avklädda och nakna. Avskalade och utlämnade.

Vackert !
2007-03-06

  Sanningsägaren VIP
Du vet att dina ord
är underbara
och nu är dessa ord
också en av mina två
favoriter
Tack för att du finns!
/Åsa
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]