En dröm... eller en glimt av något större?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon/något finns därute o hjälper mej hitta rätt... vägleder med varsam hand, bara jag ber om hjälp. Vare sej vi går här på jorden... eller vandrar vidare mot det okända.

En dröm... eller en glimt av något större?


Bländad

 

Återigen flög hon

 

 

Som en fjäril

Som ett löv

Som en ängel

 

 

Högt upp i det osynliga

 

 

Där stannade hon och lyssnade

till en röst som kallade

frågande efter henne

där nerifrån

 

 

Jag söker

men kan ej se

Vägled mej

 

 

Och hon svarade

 

 

Tänk på mej med Kärlek

i ditt hjärta

och jag ska framträda

 

 

Och hon sände Kärlek ut

till universum

att leta sej fram till

Hon

som var befriad

 

 

Och Hon svarade

med att lysa upp oändligheten

 

 

Som en stjärna

Som en sol

Som ett himlafenomen

 

 

Och hon såg

och hon log

och gick rakt in i ljuset

 

 

Befriad av Kärlek

Utspridd till vintergatans

vackraste stjärnstoft

 

 

svävar hon viktlöst nu

i ditt hjärta

och väntar på

 

 

 

 

 

 

 

Dej

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
*

 




Fri vers av Howlit
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-03-07 17:59



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vi lär ju ha vägledare eller vad de brukar kallas, dom där andarna som följer oss genom livet... Har fått några beskrivna för mig, så nu är det bara att gå till ett annat medium och se om där finns nån samstämmighet. Din dikt var mycket vacker.
2007-03-08

  Rasmus Canbäck
vacker, fint upplägg :) bra gjort
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit