Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste jag vet

 

 

Det vackraste jag vet

älskling

är att din kärlek till mig

är sann.

 

Det vackraste jag vet

älskling

är hur dina ord

får mina tårar att rinna.

 

Det vackraste jag vet

älskling

är hur du smeker mig

fast jag är miljontals mil ifrån dig.

 

Det vackraste jag vet

älskling

är att våra hjärtan äntligen

har mötts.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 646 gånger
Publicerad 2007-03-08 00:16



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..vackert o fint!
2007-04-09

  caraa
jag är helt mållös! helt otroligt, obeskrivligt vackert skrivet!
2007-04-09

  Mackan
vackert och berörande
lätt att idenrifiera sig med dina ord
2007-03-13

  Markattan
Vackert skrivet om sann och äkta kärlek.
2007-03-10

    susi
väldigt vackra ord :)
2007-03-08

  Lilla My* VIP
Vilken vacker kärleksdikt du har skapat!!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal