Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat slår

 

 

Du måste höra hur mitt

 

hjärta slår för dig

 

jag kan inte längre

 

ljuga och hålla det hemligt.

 

 

Igår sa min vän att

 

mitt hjärta hörs över hela rummet

 

och där satt jag och

 

försökte ignonera det hon sa.

 

 

 

men mina ögon sa något annat

 

 




Fri vers av Manal
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-03-08 00:24



Bookmark and Share


  saraa
väldigt vackert och berörande.
2007-04-08

    ej medlem längre
Mycket mycket berörande, underbart
2007-03-12

    susi
underbart ;)
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal