Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekte en stund till med den här, något måste man ju hitta på för att slippa plugga, får se vad ni tycker. Bättre eller sämre? Fan vet om vi inte kan förvandla den här lilla möteplatsen till en riktig skrivarcirkel i alla fall... =] /Sandra


Utväg, version 2

Ibland är jag för liten för mig själv
och försöker ta mig ut.
Mitt i nacken finns en liten grop
och där är huden tunn
så jag tror att det är bästa stället,
men jag har ännu aldrig lyckats.

Ibland slår hjärtat för hårt i mitt bröst
och jag försöker värja mig för slagen
men när attacken kommer inifrån
är situationen ganska hopplös.
Jag tänker att anfall är bästa försvar
men vet inte riktigt om jag vågar.

Ibland är jag alldeles för levande
och då är kroppen benhård likstelhet
som jag kan slå mig blodig mot.
Jag kastar mig hårdare och snabbare
tills det inte är en rörelse längre utan ett ljud
som distraherar mig och överröstar hjärtslagen.

Ibland har jag för mycket blod i kroppen,
men det måste vara därinne,
man får inte släppa ut det även om tanken är god,
det är som med minkarna,
så jag glömmer av att det vill ut
och tänker på ljudet tills det dränker allt annat.




Fri vers av asplausibelt
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-08 10:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
de som släpper ut minkar
brukar väl förklara sig med
\'de skulle ju ändå dö\'

varför släpper de inte
ut sig själva
till den möjligheten?
\'de skall ju ändå...\'

förresten struntar jag i
de där aktivisterna
men deras gärning luktar
djuplågeri
precis som minkfarmarjohns

tack för en tänkvärd text
jag ger den fyra gula rosor
2007-03-12

  Sanningsägaren VIP
Topp!
Even better!
Fan, du är bra!
Skit i pluggandet! :)
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd