Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumrande fantasi



bultande hjärtslag
hettan stiger
ger glöd åt fantasier
som slumrar

fingrar söker varandra
möts i skälvande beröring
utforskande
sökande
efter en möjlighet




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-03-08 11:11



Bookmark and Share


  nettizen
ah.... ljuvlig dikt det här....
Ser att du är ett nytillskott till Poeter också så jag önskar dig välkommen hit.
2007-03-08

    JJ VIP
Förväntningarna stegras i din dikt, man vill så gärna veta vad det slutar....Ovissheten om det är lyckan man funnit i de sekuner du beskriver lämnar kittlande fantasier som efter smak...Snyggt! Mvh. JJ.
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare