Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är så rädd...

För ingenting... och allting. För dej och för mej. För framtiden, nuet... men mest över det förflutna, som orkar knyta sej fast så. Men mest är jag stilla i nuet...




Jag faller mot toppar som strävar mot ljuset

 

Jag öppnar min själ

och skriker i dimman

från toppet av berget

där andas jag ut

 

men tystnade svarar

över trädtoppars landskap

endast vinden bär fram

att min resa är slut

 

Tvingad till stillhet

och att få begrunda

de frågor jag ställer

och som kräver beslut

 

För alla vägar tillbaka

av mossa växt över

och inget finns kvar

av de spår från förut

 

Jag kanske är vilsen

utmattad också

och viljan är trasig

det kan jag förstå

 

Men jag faller med vetskap

att nått måste förloras

och dö inom mej

för jag kan ej va' två

 

 

 

 

Jag faller mot toppar

som strävar mot ljuset

och hoppas att jag

blir ledd ditt också

 




Fri vers av Howlit
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-03-12 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit