Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mej inte så hårt, men släpp mej aldrig...

 

Invirad och fastbunden

sluter jag mina ögon

så du slipper se

smärtan

 

jag biter min mun blodig

och önskar det var ord

som rann ur den

istället för den blodiga sörja

med järnsmak som kommer

 

och smärtan bara djupnar

 

Du vill se

Jag vänder bort mitt

vanställda anlete

och orkar inte hålla masken längre

 

Den krackelerar och faller sönder

och du har bakbundit mina händer

så jag kan inte laga mej

inte fixa till

 

Varför håller du i mej så hårt

när jag bara vill springa?

 

Andas

Jag kan inte andas

Syret blir mörker och förtvivlan

som fyller mina lungor

 

Jag släpar min fula kropp i smutsen

för att bli renad

och jag sparkar sönder 

mina trasiga tankar 

 

Ingenting är som det verkar

 

Allting verkar utanför min kontroll

och jag vet inte

hur jag ska göra

för att laga mej själv igen

 

Tänker på pussel igen

Tänker på meditation

Tänker på lilla mej

Hon... den där lilla flickan

 

Vänd dej inte bort från henne

 

viskar mitt ännu friska hjärta till mej

 

Vänd henne inte ryggen 

 

Du håller i mej fortfarande

och jag är utmattad

men kvar i dina armar

och fast jag inte förstår allt

vet jag ett 

 

Det förflutna tillhör inte nuet 

 

och Du finns här Nu hos mej

 

Och fast du påminner mej om

allt som fattas mej

och om allt som jag längtar efter

och lever för

men som jag är så oförmögen

att kunna förklara

så... 

 

Älskade 

Älska bort den svarta skogen

och lägg mej på solvarm äng igen

Där inga skuggor

spelar bakom min rygg

 

Jag vill... så innerligt

 

 

 

Jag vill... 

 

 

 

 




Fri vers av Howlit
Läst 570 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-12 09:03



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
Fantastiskt. Som ett jävla slag i magen, rakt upp och ned.
2010-12-06

  aol
sån närvaro vilken längtan 5 rosor till dig

läs min dikt kär den önskar jag alla
2008-08-13

    Imagine
fängslande! Du beskriver en längtan en del av oss har ja... Jättefin!
2007-11-01

  karolina d
Blir engagerad i din text. Den är så intim och nära. Den talar om finstilta önskningar och om det rena hjärtat mitt i allt...vackert så att det gör ont.
2007-03-13

  sophie på väg
Känslan blir för mig att ge upp i mitten av texten, kämpar emot och ger efter och vågar vilja. Mycket modigt. Och mycket välskrivet, jag är med på hela resan genom känslorna. Det finns ett flyt. och du når mig med texten, det är bra betyg, jag lovar.
2007-03-12

    ellabella
mycket stark, med en känsla av otrolig utsatthet, nakenhet.. lite förvirrad och osäker.. den här berör mig verkligen, bokmärker för att kunna läsa igen.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit