Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får mig att flyga utan vingar...


Att flyga utan vingar?



My wings is broken.
I try to fly.
But my wings are broken.



Som redan sagt, jag gillar dig.
Som aldrig sagt, du är finast.
De orden är endast skrivna


My wings is broken.
I try to fly.
Please repair these broken wings.




So I can fly again




Fri vers av Blenda
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-03-12 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda