Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går igenom en stor förändring i mitt liv. Min dåvarande livskamrat förstår inte och känner sig hotad. Jag visste det inte då jag skrev det, men skilsmässan låg och väntade på oss vid nästa vägskäl. Kanske hade man på känn...


En känsla vill jag ge dej (Forsakar)

Jag har omarbetat texten lite. Den har legat uppe förrut.

 

 

 

 

Idag tog jag dej med
Till en plats

Jag ville visa upp
Min längtan

Så mycket nytt har hänt
Jag vet du är vilsen
och jag kan inte förklara med ord
Allt som nu sker

Men här
På denna plats
Kanske du förstår
Min djupa känsla

Hur kan man beskriva
Någonting så vackert
Som berör en så
Som en smekning i min själ

Jag bryr mej om dej
Du är min vän och
En underbar far
Kan du se?

Idag blev en fantastisk dag
En stund av närhet
Kanske är det dags
att röra på sej nu

 

Snart är dagen blott ett minne



 




Fri vers av Howlit
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 08:06



Bookmark and Share


  Albert
jag läser den om och om igen
men kan inte kommentera
bara se
2007-03-21

    ellabella
finstämd och starkt berörande.. det sker så många förändringar i livet, vissa svårare än andra. du har fångat en fin känsla i texten.
2007-03-14

    sunnanvind
Innerligt och nära ...med sorgen som följer med en sådan sak.
Det är inte lätt att vara två en sådan gång, det är för det mesta en av två som blir mycket sårad o förstår inte. Eller vill inte förstå, det gör för ont...Fint skrivet med mycket kärlek i texten...
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit