Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och en sång från en dikt av Mats, http://www.poeter.se/viewText.php?textId=371988 - den har ingen melodi än.


Mats sång (Jag ska rymma)

Jag ska rymma från jorden en morgon
när mänskorna gäspar i kapp.
Jag ska resa så lugnt och så stilla
så att ingen kan fatta just att

det är jag som syns sväva i vinden,
när dagen är nykläckt och fri,
på en flykt för att söka min sanning,
för att träffa den som jag vill bli.

Den i mig jag nu vill expandera,
den jag utvecklats, invecklats i.
Allt i mej, som till fullo vill leva
och all sprängfylld, fördold energi.

Jag ska rymma så långt bort jag kan, från
den som världen fått göra mig till.
I ett sista försök komma nära,
livet som jag egentligen vill.




Fri vers av Lena Nilsson
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-03-14 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin! Gillas!
2007-03-14

  Albert
jag blir stolt att jag känner dig
och du mig
2007-03-14

  Ronny Berk
sångmöns svävande vindar.. finheter på vers..
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Nilsson