Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är skriven för en person.


Du är inte min vän


Du behöver inte ringa mig
för jag har gått vidare för länge sen.
När du pratar med mig,
så klöser du mitt hjärta itu.


När du säger mitt namn
så håller du om mitt hjärta hårt.
Och när du säger att du är min vän
så slutar mitt hjärta slå.


Du förstår mig faktiskt inte
och du ska kalla dig för en vän.
Du sårar, sviker, ljuger
och sedan vänder ryggen till.




Fri vers av Manal
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-02-16 23:55



Bookmark and Share


  Dilsewat
Fint beskrivet om mörkrets känslor då det i kärlekens namn skapas osanningar...
2005-02-16

  Cattis Rönn
ska man inte ha...Fint fångat i alla fall!!
2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal