Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldater på marsch



med hopp sträcker du ut din hand
vill få oss att stanna
få oss att se
renheten bakom din smuts
men vi
vi bara går vidare
likt soldater på marsch
vi vill inte
orkar inte
se bedjan i din blick
se din längtan

vi trampar vidare
kliver över dig
och i vår själ gror mörkret




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-03-15 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare