Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon talar

 

 

Jag behöver inte säga dig

en massa kärleksord

 

för om du tittar riktigt noga

in i mina ögon

 

 så kommer du se

kärleken jag bär på.




Fri vers av Manal
Läst 637 gånger
Publicerad 2007-03-15 23:17



Bookmark and Share


  Markattan
Sant och vackert.
2007-03-27

  Sanchez VIP
ögonen kan berätta mycket
mer än vad orden kan, kärleksfullt skrivet
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal