Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tår



Jag miste en tår i havet

och när du finner den

så kan jag förlåta dig.


Min tår som jag fällde

bärde på smärta

och ett sårat hjärta.


Så kom inte nu till mig

och säg att jag är för hård

mot dig.


Det var du som ljög,

svek, sårade

och förinta min själ.





Fri vers av Manal
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-18 00:21



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sök min tår i havet... svårt. rekomenderas idag...
2005-02-19

    sphinx
denna tyckte jag om
2005-02-18

  Cattis Rönn
så man blir tårögd...Fint skrivet!
2005-02-18

  Dilsewat
du ställer mig (och många fler) för en omöjlig uppgift... omöjlighetens tid... Fin skildring till havet...
2005-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal