Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekologiska leksaker



nä men...spelkulor….. till mig!

flickan fyllde fickorna fort

haren fnissade!

 




Övriga genrer av Eline.P
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-18 22:07



Bookmark and Share


  Gunilla Söderström Hallström
Underbart fyndig och rolig
jag fnissade.
2007-03-19

    Bodil Sandberg
Hihihihi
2007-03-19

    Bodil Sandberg
Hahahahaha...
2007-03-19

    Bodil Sandberg
Hehehehe.....
2007-03-19

  Tothem
Ha ha...kula som kula....
2007-03-19

  Rachel Roth
...jag fnissar också
är jag en hare då?
2007-03-19

    Maria Malm
Haha..så kan det gå...kul haikat!
2007-03-19

  småbusig
läste nyligen en artikel om \"ekologiska leksaker\" (för vuxna) på aftonbladet.se... men där handlade det om HELT andra saker... måste säga att jag hade mycket större behållning av din text *skrattar gott*
2007-03-18

  Lilla My* VIP
Vilken sööt**
Kiss o bajshumor;)
2007-03-18

  thyra
Underbar!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P